Smokey Eyes Fluwelen Eyeliner Grijs Aden Cosmetics

Productdetails

Het Aden Smoky potlood is een op wax gebaseerd potlood. De textuur is speciaal ontworpen voor het schilderen van rokerige ogen. Klassiek zwart, meer effen grijs en kan ook worden gebruikt voor make-up overdag in bruine kleuren. Dankzij de wasbasis glijdt hij gemakkelijk en is hij gemakkelijk om een gelijkmatige rokerige basis te creëren. Het droogt niet op, je kunt het lang satiriseren. Goed vastgezet, het klontert niet. Draagt bij aan de duurzaamheid van make-up. We tekenen de gewenste vorm gelijkmatig op het ooglid, geprimed met oogbasis. Als we een smal rokerig oog (kleine cirkel) willen, is een dikkere lijn rond het oog voldoende.

Als je een meer rokerig effect wilt, kun je zelfs het hele bewegende ooglid uitlijnen, tot aan de diepere lijn. We moeten opletten dat als we de randen van het potlood niet satiriseren, we geen rokerig effect krijgen. Aan de rand van het met potlood beschilderde deel moeten we ook ruimte laten om te schrijven. Als we de vorm heel hoog tekenen, hebben we geen ruimte om het op te schrijven en zal het de wenkbrauwen verkeerd bereiken. Dus als je het potlood hebt getekend, gebruik dan de kegelvormige applicator aan het einde van het potlood of gebruik een platte borstel om het te verzadigen en de randen rokerig te maken. Het is belangrijk dat het rokerige effect alleen expressief is als je ook satire op de onderste wimpers toepast. De afgewerkte potloodbasis moet eruit zien als de afgewerkte make-up. Als het niet klopt, is het gemakkelijk te repareren met een earpick. Repareer het dan met oogschaduw. Breng het oogschaduwpoeder van de gewenste kleur aan op het potloodgedeelte met een applicator of een platte borstel.

En op het satirische potloodgedeelte "roken" we de oogschaduw uit met een satiriserende borstel. Als je een natuurlijke, lichte oogschaduw op het wenkbrauwbot onder de wenkbrauwen aanbrengt, zal het gemakkelijk zijn om een rokerig effect te creëren, omdat donkere en lichte poeders gemakkelijk kunnen worden ge satiriseerd. Het kan spannend zijn als je een oogschaduw gebruikt die niet perfect overeenkomt met de kleur van het potlood. Je kunt ook zwarte eyeliner gebruiken voor een bordeauxrode of donkerpaarse poeder. Het is ook spannend om een iriserend pigment aan de potloodbasis toe te voegen. Het pigment zal een andere kleur hebben in het gebied waar een potlood is en een ander waar alleen oogbasis is. Je kunt satire maken zonder meer oogschaduw te gebruiken.

Ingridients

IJzeroxiden, ijzerhoudend, mica, cyclopentasiloxaan, synthetische was, isododecane, polybuteen, gehydrogeneerde katoenzaadolie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie, ceresin, ozokeriet, microkristallijne was, tocoferol, ascorbylpalmitaat, propylparaben

4,35 €